Rólunk

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Szenvedélyünk az autóversenyzés! Több mint 10 éve foglalkozunk versenyautók felkészítésével és üzemeltetésével. Az egyre növekvő ügyfélkör igényeit meghallgatva úgy döntöttünk, hogy bővítjük szolgáltatásainkat és a velünk együttműködő programozókkal, illetve egyéb partnerekkel elhatároztuk, hogy létrehozzunk egy európai szinten is egyedülálló teljesítménymérő központot a szervízünk mellett.

Partnereink visszajelzésére alapozva végül a dynomitedyno utolsó fejlesztésű hub dynoját szereztünk be, amely a legnagyobb precizitás érdekében az autó teljesítményét a kerék tengelyén méri. Ez a lehetőség garantálja, hogy a legpontosabb méréseket folyamatosan tudjuk reprodukálni és minimálisra csökkentsük a teljesítménymérést, vagy programozást befolyásoló külső tényezők hatásait (pl. milyen állapotú a gumi, milyen erősen van leszorítva az autó stb.).

Dynoról

A lehető legjobb szolgáltatás érdekében külön kialakítottunk egy közel 60 nm alapterületű teljesítménymérő cellát, amelyben ügyeltünk arra, hogy szinte minden méretű verseny és személyautó, de akár kistehergépjármű (legfeljebb 2,8 méter magasságig) is beférjen.

Fontos volt számunkra, hogy ne csak kényelmesen férjetek el a cellában, hanem megfelelő légcserét is biztosítsunk számotokra. Ennek érdekében olyan szellőztető rendszert alakítottunk ki, amely 7-8 másodpercenként kicseréli a teljes cellában a levegőt ezáltal a pad használata során nem szükséges külön elszívót rögzíteni az autó kipufogójára (amely szintén befolyásolja a mérések eredményét).

A teljesítménymérő pad alkalmas kettő, illetve négy kerék meghajtású akár 2000+ lóerős autók mérésére és programozására.

A teljesítménymérő pad főbb paraméterei:

Maximális teljesítmény hidegen: 3000+ Hp
Állandó teljesítmény (melegen – üzemi hőmérsékleten): 2000+Hp
Maximális nyomaték hidegen: 12,202+ Nm
Maximum statikus / dinamikus terhelhetőség: 1.361kg tengelyenként
Sebesség: maximum 410 km/h

Ebben a központban várunk bennetek sok szeretettel amennyiben kíváncsiak vagytok autótok teljesítményére, vagy akár programozni szeretnétek versenyautótokat.

Dynoról

Lemért lóerő

0
LE

Lemért nyomaték

0
NM