Teljesítménymérés

Tunningoltad autódat és kíváncsi vagy mit sikerült összehozni? Állunk rendelkezésedre, hogy kemény munkád eredményének a pontos mérésében segítsünk. Hozd el autódat és lemérjük annak teljesítményét ezáltal nem csak tippelned kell, hogy mi jött össze.

Viccet félretéve a teljesítménymérés tunningolt autók esetében nagyon fontos annak érdekében, hogy pontos képet kapjunk arról, hogy miképpen működik együtt utolsó fejlesztésünk a motor többi részével.

Alapvetően nem csak abban nyújt segítséget, hogy pontos számokkal alátámasztva látjuk a végeredményt, de azt is látjuk ezéltal hogy ha valami nem stimmel (mert pl. nem hozza a gép az elvárt teljesítményt).

Ha nem volt egyből látható teljesítménynövekedés, vagy úgy érzitek, hogy többet is ki lehetne hozni a vasatokból akkor szóljatok segítünk a programozásban, vagy a helyzet értelmezésében.

Szolgáltatások

Teljesítménymérés

Dyno bérlés

Dyno bérlés

Ha tudod, hogy mit szeretnél, illetve van külön programozód akkor lehetőség van az egész közel 60 nm anapterületű cella bérlésére is! Ebben az esetben kizárólag a teljesítmény mérő padot működtető kollégák állnak rendelkezésedre és saját programozóddal munkához is láthattok.

Ideális csomag azok számára, akik versenyautójukat szeretnék felkészíteni és bejáratott csapattal rendelkeznek.

Ha több napot vesz igénybe a programozás és nem szeretnéd a nap(ok) végén hazaszállítani az autódat akkor tudunk egyeztetni az autód elzárt helyen való tárolásáról is!

Természetesen, ha kibérled a cellát van lehetőség tanácsadásra, de ezt előre külön egyeztetni szükséges.

Programozás

Várunk sok szeretettel benneteket amennyiben meg szeretnétek bizonyosodni arról, hogy a soron következő versenyre megfelelően beállítottátok -e a technikát.

A teljesítménymérő cellában szinte ugyan olyan körülményeket tudunk számotokra stabilan reprodukálni mintha az autó kint az utcán haladna. Pontosan ennek érdekében alakítottuk ki a cella szellőztetőrendszerét, hogy ne legyen gond a melegedéssel (vagy inkább, ha itt elmelegszik az autó akkor az közúton, vagy a verseny során is el fog melegedni).

Programozó partnereink állnak rendelkezésetekre nem csak versenyautótok programozásában, hanem utcai autótok felkészítésében.

Természetesen, ha úgy adja és van saját programozótok akkor természetesen van lehetőség a terem kibérlésére is!

Programozás

Diagnosztika

Diagnosztika

A teljesítménymérő pad üzemeléséhez elengedhetetlen szükségünk van a legmodernebb diagnosztikai eszközökre.

Ezáltal lehetőségünk van szinte bármilyen autó computerének a kiolvasására.

Ezzel kapcsolatos részletek miatt kérlek keress minket telefonos elérhetőségünkön.